ویلای جناب دهقان

موقعیت: کوهسار

مساحت زمین: 500 متر مربع

متراژ کل طراحی:160مترمربع

سبک:  مدرن

وضعیت: در حال اجرا

گروه معماری ویلاوایت همواره سعی داشته با ایجاد فضاهای آرام و متنوع تر در فضاهای معماری باعث بالا بردن کیفیت زندگی اقشار مختلف جامعه گردد، که این ارتقا کیفیت هم در طراحی ویلا ، هم در ساخت به چشم می خورد. همچنین این گروه همواره بر این باور بوده که باید تمایزی بین آپارتمان مسکونی با ساختمان ویلایی که برای گذراندن اوقات فراغت و تعطیلات از آن استفاده می شود قائل باشیم. با توجه به این نگرش پروژه ویلایی جناب دهقان در یک طبقه طراحی شد. این ویلا در زمین 500 متری بنا شده  ودر تعامل کامل با محیط اطراف خود است.

برای اینکه فضای پذیرایی فراخ تر دیده شود ، ارتفاع آن در حدود 4 متر در نظر گرفته شد. پذیرایی با شیشه های بلند قدی و شومینه ای که در بین آن و استخری که جلوی پذیرایی در فضای بیرون واقع گردیده و قرارگیری دو عنصر آب و آتش در کنار هم نگاه هر بیننده ای را به خود جلب می کند و از جذابیت های این ویلا محسوب می شود.

هندسه حجم ویلا تلفیقی از سه معکب و ایجاد اختلاف ارتفاع  در آن که به سه فضای عمومی، خصوصی و نیمه خصوصی تقسیم بندی شده است.

با توجه به خواسته کارفرما متریال به کار رفته در بنا تلفیقی از آجر و سیمان سفید می باشد.

تصاویر پروژه